Comviq Kontantkort

comviq-kontantkortMed Comviq kontant ringer du billigt samtidigt som du slipper långa bindningstider och oförutsedda avgifter. Comviq har fem olika kontantkort, så att du kan välja det alternativ som passar dig bäst! Alla startpaketen är dessutom gratis!

Comviq Kompis
Med Comviq Kompis ringer och sms:ar du gratis till alla inom Comviq och Tele2. Perfekt för dig som vill ringa vänner och familj hur länge du vill utan att oroa dig för höga telefonräkningar.
Beställ startpaket

Comviq Amigos
Ett suveränt kontantkort med billiga priser från 45 öre per minut. Dessutom ringer du för 0 kr/min till alla inom Tele2 och Comviq. Till andra nät kostar det 69 öre/min.
Beställ startpaket

Comviq Knockout
Comviq Knockout har samma låga pris till alla! Det perfekta kontantkortet för dig som inte vet vilken operatör du ringer till. Kostnaden är endast 49 öre minuten, dygnet runt, till alla mobiler och fasta telefoner i Sverige.
Beställ startpaket

Comviq Champion
Champion har Comviqs absolut lägsta minutpris! Till det superlåga priset 19 öre/min ringer du till alla mobiler och fasta telfoner i Sverige. Ett perfekt abonnemang för dig som är en riktig pratkvarn.
Beställ startpaket

Comviq Standard
Comviq Standard passar bäst för dig som mest ringer på kvällar och helger. Du ringer då billigt till alla mobiler och fastna nät – endast 29 öre/min under dessa tider!
Beställ startpaket

Tanka Comviq kontantkort
Du kan tanka ditt kontantkort superenkelt direkt på nätet. Du betalar smidigt med ditt kontokort eller via din internetbank.
Tanka mobilen nu