3 Mobilabonnemang

logo-tre3 har flera fördelaktiga abonnemang, så ta dig tid och välj det som passar just dig bäst.

Föredrar du fast eller rörligt pris? Ringer du mycket eller skickar mest SMS? Med rätt abonnemang finns det mycket pengar att spara.

3Vänner
3Vänner passar perfekt till dig som gillar att hålla kontakten med nära och kära. Abonnemanget har en månadskostnad på låga 69kr. Du ringer gratis till det fasta nätet och alla inom 3. Dessutom är videosamtal, SMS och MMS gratis inom 3s nät.
Beställ Vänner

3Pott
När du beställer 3Pott ingår en mobiltelefon utan extra kostnad! Du kan välja om månadsavgiften ska vara 99, 199, 299, 399 eller 499 kr. Du kan dessutom ringa och skicka MMS/SMS för hela månadsbeloppet. Minutkostnaden och kostnaden för SMS är 69 öre.
Beställ Pott

3Fastpris
3Fastpris är det perfekta abonnemanget för dig som pratar mycket och vill ringa utan startavgift. Du får 3000 minuter/mån att ringa för till alla nät. Dessutom ingår 3000 SMS/MMS per månad till samtliga nät.
Beställ Fastpris

3Prat
3Prat är valet för dig som redan har en 3G-mobil och vill ringa och skicka SMS billigt. Abonnemanget har ingen bidningstid och du ringer för låga 49 öre/min till alla nät.
Beställ Prat